Persoonlijke ontwikkeling

Kijk jij wel eens vooruit, als het gaat om je loopbaan? Wil en kun je straks ook blijven doen wat je nu doet? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En hoe zorg je ervoor dat je fysiek en mentaal fit blijft? Een coach van Skills4Skills kan je helpen om antwoorden te vinden op vragen op het gebied van scholing, loopbaan, vitaliteit en stress en stimuleren om stappen te zetten.

Scholing

Wil je een stap maken in je loopbaan maar mis je de benodigde opleiding? Kijk samen met een coach welke scholing het beste past. En maak dan een vliegende start met de opleidingsvoucher van €1.500 waarmee de coach kan bijdragen aan de opleidingskosten.

Loopbaan

‘Ik mis iets in mijn werk’. ‘Ik wil mezelf verder ontwikkelen binnen het bedrijf, maar weet niet hoe’. Of: ‘Hoe combineer ik mijn drukke baan met mijn privéleven?’ Dit zijn allemaal vragen waar je gedurende je loopbaan tegenaan kunt lopen. Kom je er zelf niet uit, vraag dan om een afspraak met een van onze coaches en onderzoek samen de mogelijkheden.

Vitaliteit

Alles moet steeds sneller en efficiënter. Maar hoe blijft je gemotiveerd en veerkrachtig en zorg je dat de accu opgeladen blijft? Vragen waar je misschien tegenaan loopt en waarbij een coach kan ondersteunen.

Stress- en burn-out

1 op de 5 medewerkers kampt met burn-outachtige klachten. Hoe voorkom je te veel stress en zorg je voor balans tussen draagkracht en draaglast? Ook als je rondloopt met deze vragen kan een coach je helpen.

De coaches


Fred Beumer

Coach Skills4Skills namens FNV Metaal

T. 06 20 49 29 51
E. fred.beumer@fnv.nlMeike Oosterwegel

Coach Skills4Skills namens CNV Vakmensen

T. 06 43 57 30 59
E. m.oosterwegel@jamesloopbaan.nl 

Deelnemen

Wil jij de talenten in je bedrijf laten groeien?