Eigen regie

Wil je dat je medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen? Dan is het een belangrijke randvoorwaarde dat zij zelf nadenken over hun mogelijkheden en stappen zetten. Maar hoe krijgt je dat voor elkaar? Wij bieden verschillende instrumenten om je medewerkers te stimuleren.

Coachingsgesprekken 

Een aantal afspraken met een coach, waarin deze ondersteuning biedt bij vragen over opleiding en ontwikkeling. De coach kan begeleiden bij het:

  • leren en ontwikkelen (in de huidige functie);
  • zetten van loopbaanstappen (naar een andere functie, zo mogelijk binnen het eigen bedrijf); 
  • verbeteren van de vitaliteit (fysiek en mentaal).

De coach helpt om concrete doelen te formuleren, maakt duidelijk wat er nodig is om deze te behalen en stimuleert om tot actie over te gaan. Bovendien kan hij of zij helpen bij het vinden van een passende opleiding en daarbij gebruikmaken van een voucher t.w.v. €1.500 om (een deel van) de opleidingskosten te voldoen. Er zijn coaches beschikbaar met verschillende specialismen, zoals persoonlijke ambitie, opleidingsroutes, duurzame inzetbaarheid of vitaliteit.

Workshops 

Eventueel als aanvulling op de coachingsgesprekken bieden we verschillende workshop:

  • Tijd voor het goede gesprek
    Breng de dialoog over leren en ontwikkelen in jouw bedrijf op gang met de workshop Tijd voor het goede gesprek. Onder leiding van een professional ga je met je medewerkers in gesprek over de toekomstplannen voor het bedrijf en de kennis en kunde die nodig zijn om deze te realiseren. Deze workshop voor max. 12 personen wordt afgerond met het schrijven van een plan van aanpak.
  • Diverse workshops
    Stappen zetten op het gebied van samenwerken? Vraag dan om de workshops Samenwerken en communiceren of Anders omgaan met verschillende persoonlijkheden aan de hand van het DISC-model. Deze workshops duren een dagdeel worden gegeven door onze coaches.

oZone  

oZone is hét leerplatform voor de techniek. Met oZone kunnen je medewerkers waar en wanneer zij willen korte leermodules volgen om hun vakkennis uit te breiden. Je kunt ook zelf eenvoudig leermodules maken en op oZone plaatsen. Onze oZone-adviseurs vertellen je graag wat oZone voor je bedrijf kan betekenen en kunnen helpen met het inrichten van een bedrijfsaccount.  

OOM-cursuscatalogus 

In de cursuscatalogus van OOM vind je alle relevante vaktrainingen op naam, categorie en regio. Ga naar www.cursuscatalogus.nl en bekijk meteen ook de cursusaanbiedingen in de OOM-etalage.  

Deelnemen

Wil jij de talenten in je bedrijf laten groeien?